ΒΡΑΒΕΙΟ LAWYER INTERNATIONAL LEGAL 100

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ LAWYER INTERNATIONAL LEGAL 100

 «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018»

“PUBLIC LAW FIRM OF THE YEAR 2018 – GREECE”

 

Η Δικηγορική Εταιρεία μας ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την ανάδειξή της από την INTERNATIONAL LEGAL 100 ως «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018» (“PUBLIC LAW FIRM OF THE YEAR 2018 – GREECE”). Πρόκειται για εξαιρετικά τιμητική διάκριση, είναι δε η πρώτη φορά που ελληνική Δικηγορική Εταιρεία βραβεύεται με το εν λόγω σημαντικό βραβείο.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του έτους 2018 η Δικηγορική Εταιρεία μας αναδείχθηκε από την USA TODAY ως «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018» (PUBLIC LAW FIRM OF THE YEAR 2018 – GREECE”), ενώ τον Μάϊο του ίδιου έτους αναδείχθηκε ως «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» (“PUBLIC LAW – LAW FIRM OF THE YEAR IN GREECE 2018”) από τον Διεθνή Οργανισμό CORPORATE INTL και τον Οκτώβριο του 2017 ανακηρύχθηκε από τον Βρετανικό Οργανισμό AI GLOBAL (ACQUISITION INTERNATIONAL) ως PUBLIC LAW FIRM OF THE YEAR” για το έτος 2017  («ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017»). Ακόμη, τον Μάιο του έτους 2017 η Δικηγορική Εταιρεία μας βραβεύθηκε από τον κορυφαίο Διεθνή Οργανισμό CORPORATE INTL (GLOBAL AWARDS – WINNER 2017) ως «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» (“PUBLIC LAW – LAW FIRM OF THE YEAR 2017”), ενώ τον Απρίλιο του ίδιου έτους ο Διεθνής Οργανισμός ACQ5 (Acquisition Finance Magazine) ανακήρυξε τη Δικηγορική Εταιρεία μας κορυφαία «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017»  (“GREECE –PUBLIC LAW FIRM OF THE YEAR 2017”). Επίσης, το έτος 2016 είχε ανακηρυχθεί από τον ίδιο Διεθνή Οργανισμό (ACQ5) κορυφαία «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016»  (“GREECE – PUBLIC LAW FIRM OF THE YEAR”), και το ίδιο έτος βραβεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό GLOBAL LAW EXPERTS (GLE) με το βραβείο της κορυφαίας «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016»  (“PUBLIC LAW – LAW FIRM OF THE YEAR 2016”), καθώς και από τον Διεθνή Οργανισμό CORPORATE INTL με την αντίστοιχη διάκριση της «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ» (“PUBLIC LAW – LAW FIRM OF THE YEAR IN GREECE”). Εξάλλου, το έτος 2015 ο Διεθνής Οργανισμός GLOBAL LAW EXPERTS (GLE) απένειμε στον βασικό εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας μας Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου την εξαιρετικά τιμητική διάκριση του «ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015» (“PUBLIC LAW LAWYER OF THE YEAR IN GREECE”).

 

Οι διεθνείς αυτές διακρίσεις της Δικηγορικής Εταιρείας μας, που την κατατάσσουν στην κορυφή των αντίστοιχων διεθνών Δικηγορικών Εταιρειών με αντικείμενα τους επιμέρους τομείς του Δημοσίου Δικαίου (Διοικητικό Δίκαιο, Συνταγματικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Δίκαιο Περιβάλλοντος, Δασικό Δίκαιο, Πολεοδομικό Δίκαιο, Φορολογικό Δίκαιο, Υπαλληλικό Δίκαιο, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών της και των σημαντικών επιτυχιών της στην προάσπιση των συμφερόντων τους.

            Οι εταίροι και οι συνεργάτες της Δικηγορικής Εταιρείας μας εκφράζουν με την ευκαιρία αυτή τις ευχαριστίες τους προς τους πελάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται επί δεκαετίες και την έχουν φέρει σε τιμητική θέση.  

        

 Λεπτομέρειες για τις ανωτέρω διεθνείς διακρίσεις μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Δικηγορικής Εταιρείας μας: www.publiclaw-lawfirm.gr

 

Αθήνα, 6 Μαΐου 2019

Οι εταίροι της Δικηγορικής Εταιρείας

 

top

Comments are closed.

top